Verstappen nem gondol arra, hogy mi lesz Horner menesztése esetén - F1VILÁG.HU

Verstappen nem gondol arra, hogy mi lesz Horner menesztése esetén

HIRDETÉS
Christian Horner nagyon fontos a Red Bull Forma-1-es csapatának életében — erről beszélt szerdán, Bahreinben a háromszoros világbajnok Max Verstappen, aki azt reméli, mihamarabb kiderül a brit szakember által lefolytatott belső vizsgálat eredménye.
BAHRAIN, BAHRAIN - FEBRUARY 21: Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing talks with Red Bull Racing Team Principal Christian Horner in the garage during day one of F1 Testing at Bahrain International Circuit on February 21, 2024 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202402210851 // Usage for editorial use only //

Horner ellen a Red Bull Racing anyavállalata indított belső vizsgálatot, miután a hírek szerint egy munkatársa panaszt tett ellene szexuális zaklatás vádjával. A Red Bull F1-es főnöke tagad, miközben a belső vizsgálat már befejeződött, most pedig a Red Bull GmbH vezetőségén múlik az, hogy Horner megtarthatja-e csapatfőnöki pozícióját.

Sajtóértesülések szerint már ma este döntés születhet az ügyben, miközben Horner állítólag már úton van a szezon első versenyének helyszínére. A csapat holland versenyzőjét, Max Verstappen nemrég arról faggatták, mennyire gondolkodik már azon, hogy mi lesz, ha Hornernek adott esetben távoznia kell pozíciójáról.

„Azt gondolom, ő nagyon fontos, máskülönben nem lenne ebben a pozícióban ilyen régóta” — mondta a háromszoros világbajnok az ezzel kapcsolatos kérdésre. „Ha az ember csapatfőnöke valamiért eltűnik egy-két versenyre, nem sok minden történik, hiszen mindenki marad a szerepében, tudják, mit kell tenni rövid távon.”

„De ez az egész az emberek menedzseléséről szól. Aztán persze elkezd más lenni a dolog, ha az egyik vezető nincs már ott — viszont mi nem így gondolkodunk.”

„Én nagyon is az autó teljesítményére és magamra fókuszálok. Remélhetőleg hamarosan megoldódik az ügy. Igazi csapatmunka az, hogy mindenki összetart és a további sikerekért dolgozik. Ezért is fontos, hogy minden mihamarabb megoldódjon. Bízom a folyamatban. Ez az, ami jelenleg történik. Ha a teljesítményről beszélünk, természetesen nagyon fontos, hogy mindenki együtt maradjon. Itt mindenki a teljesítményre fókuszál, mindenki jó hangulatban van és izgatottan várja, hogy nekikezdjünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!