Verstappen nem kap tanácsokat apósjelöltjétől, Nelson Piquet-től - F1VILÁG.HU

Verstappen nem kap tanácsokat apósjelöltjétől, Nelson Piquet-től

HIRDETÉS
Max Verstappen 12 győzelmet szerzett eddig a Forma-1-ben, idén pedig reális esélye van arra, hogy megszerezze a világbajnoki címet is a száguldó cirkuszban – a fiatal holland pilóta sokat köszönhet édesapjának, Jos Verstappennek, mostanában pedig egy korábbi F1-es legendával, Nelson Piquet-vel is megoszthatja tapasztalatait.
Formula One F1 - Monaco Grand Prix - Circuit de Monaco, Monte Carlo, Monaco - May 23, 2021 Red Bull's Max Verstappen celebrates winning the race with girlfriend Kelly Piquet Pool via REUTERS/Sebastien Nogier

Verstappen ugyanis Piquet lányával, Kellyvel alkot egy párt egy ideje, aki annak idején Daniil Kvyat barátnője volt, az orosz versenyzőtől pedig egy kislánya is született.

A Red Bull holland versenyzője nemrég egy interjúban elárulta, természetesen rendkívül nagyra tartja „apósjelöltjét”, különösebb tanácsokat azonban nem kap a braziltól a versenyzéssel kapcsolatban.

„Természetesen ő a Forma-1 legendája. De ez az én saját karrierem. A saját döntéseimet kell meghoznom. És nem is hasonlítanám magamat más versenyzőkhöz. Ez nekem így fekszik” – mondta diplomatikusan a holland.

Verstappen ugyanakkor ismét beszélt édesapjáról, Josról, aki annak idején szintén versenyzett a Forma-1-ben – igaz, komoly sikereket nem ért el a királykategóriában.

„Nélküle nem lennék itt” – mondta a fiatal pilóta a Servus TV-nek. „Mindent együtt értünk el.”

Verstappen édesapja egyébként ma már nem megy el minden F1-es versenyre, bár kezdetben mindenben segítette fiát.

„Viszont minden nap beszélünk. Nagyszerű a kapcsolatunk. Édesapám sem akar tippeket adni, de mindenről beszélek vele – ez nagyon fontos.”

Verstappen pályafutásában Dr. Helmut Markónak, a Red Bull tanácsadójának is komoly szerepe volt.

„Ő adott lehetőséget arra, hogy elkezdjek a Toro Rossónál versenyezni, majd a Red Bullhoz kerüljek. Nagyon tisztelem őt és az egész csapatot, és nagyon örülök, hogy itt versenyezhetek.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!