Verstappen: Nem lesznek rémálmaim, ha nem jön össze a vb-cím a Forma-1-ben - F1VILÁG.HU

Verstappen: Nem lesznek rémálmaim, ha nem jön össze a vb-cím a Forma-1-ben

Mindent megtesz a világbajnoki cím megnyeréséért Max Verstappen, a Red Bull ifjú titánja azonban újra leszögezte, nem lesznek rémálmai akkor, ha Forma-1-es pályafutása során egyszer sem sikerül feljutnia a csúcsra.

A holland versenyző jó eséllyel pályázik arra, hogy idén legyőzze a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltont: Verstappen előnye 6 pont jelenleg az összetettben, a világbajnoki sorozatból pedig még 6 verseny van hátra.

Verstappen már a Török Nagydíj hétvégéjén is azt mondta, nem fog a kardjába dőlni, ha végül alulmarad Hamiltonnal szemben, a hétvégi Amerikai Nagydíj előtt pedig újra beszélt minderről.

 

„Őszintén szólva egyesek életét megváltoztatja, de az enyémet nem” – mondta a holland pilóta a Motorsport.com című lapnak.

„Természetesen ez a célom, és mindig a tőlem telhető legjobbat próbálom nyújtani, de nem fogja megváltoztatni az életemet, nem változtatja meg, hogy hogyan élek, és mit csinálok utána. Sok boldog versenyzőt és embert látok, akik nem nyertek világbajnokságot. Azt gondolom, bármit is csinálsz a pályán, az nem kellene, hogyan megváltoztassa a magánéleted.”

„Nem lennék besavanyodott, szomorú ember, ha soha nem nyernék világbajnokságot. Így is rengeteg dolgot csinálhatnék az életben a Forma-1 után.”

„Számomra a Forma-1 az életem része, de ami a legfontosabb, ami a Forma-1-en kívül van. Egyesek talán nem igazán tudják, hogyan birkózzanak meg ezzel.”

„Ha később elmondhatom magamról, hogy megnyertem a világbajnokságot, az nagyszerű, lenyűgöző dolog, olyasvalami, amiről álmodik az ember. De ha nem jön össze nyilvánvaló okok miatt – mert mondjuk nincs meg a megfelelő csomagot, vagy csak nem jön össze, vagy balszerencsés vagy, hát ez van.”

„Nem fogok felébredni az éjszaka közepén, mert rémálmok gyötörnek miatt. Az én életemet nem fogja megváltoztatni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen: Nem lesznek rémálmaim, ha nem jön össze a vb-cím a Forma-1-ben
Hamilton nagyon örül a monacói negyedik helyezésnek
Norris olyan gyors volt Monacóban, hogy vissza akarta venni a körét Verstappentől
Perez elnézést kért a Red Bulltól az elfogadhatatlan hibáért
Ocon: Nem akartam szívrohamot okozni a csapatnak

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!