Friss hírek

Verstappen nem rossz érzésekkel tér vissza Silverstone-ba

Nincsenek rossz érzései Max Verstappennek a tavalyi Brit Nagydíjon történtek miatt most, hogy a Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén újra Silverstone-ban vendégeskedik.

A Red Bull versenyzője 2021-ben Angliában is a győzelemért volt harcban, a brit pálya leggyorsabb, Copse nevű kanyarjában azonban összeütközött Lewis Hamiltonnal, és óriási sebességgel a gumifalnak csapódott. A versenybírók Hamiltont találták vétkesnek, Verstappent pedig elővigyázatosságból kórházba szállították. A történtek után komoly szópárbaj zajlott a médiában a Red Bull és a Mercedes között, és Verstappen is határozottan véleményt formált versenytársa akciójáról.

Verstappen a GP Racingnek adott interjút nemrég, ebben azt mondja, „jó érzésekkel” tér vissza Silverstone-ba, nincs benne tüske a tavaly történtek miatt.

Hirdetés
 

„Természetesen a baleset nem volt jó, de a pályát imádom” – mondta a Red Bull versenyzője. „Imádok ott versenyezni. Nagyon jó a légkör a Forma-1-gyel, és nagyon gyorsak leszünk ott. Szóval nincsenek rossz érzéseim. És azt gondolom, nagyon könnyen félre tudom tenni az ilyen dolgokat. Természtesen nem volt szép, ami történt, de az ember elfogadja.”

„Nem volt kellemes a becsapódás, de ismét odamegyünk, és megpróbálunk győzni.”

A hétvégi Brit Nagydíjon természetesen a közönség nagy része a hazai pilótáknak, Lewis Hamiltonnak, George Russellnek és Lando Norrisnak szorít majd, Verstappen azonban nem fél a fogadtatástól.

„Ami jó, hogy amint beugrunk az autóba sisakban, nem hallunk semmit! És ők imádják a motorsportot. Óriási a történelme Angliában, nem igaz?”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!