Friss hírek

Verstappen nem számít könnyű győzelemre az Osztrák Nagydíjon

A múlt vasárnapi domináns győzelem ellenére nem számít könnyű versenyre a hétvégi Osztrák Nagydíjon Max Verstappen.

A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén is a Red Bull Ringen vendégeskedik majd, az energiaital-gyárosok pedig magabiztosan készülhetnek második hazai versenyükre, hiszen az elmúlt hétvégén lehengerlő formát mutattak.

Legutóbbi győzelmének köszönhetően Max Verstappen előnye 18 pontra nőtt az összetettben Lewis Hamiltonnal szemben, a holland azonban nem bízza el magát.

Hirdetés
 

„Igazi csapatmunka volt a múlt hétvégi, hazai győzelem, és nagyon elégedettek lehetünk vele – viszont nem számíthatunk arra, hogy könnyű lesz ugyanilyen eredményt elérni ezen a hétvégén” – mondta a holland pilóta.

„A többiek is tanulni fognak abból, ami nem ment jól nekik múlt héten, ráadásul lágyabb gumikeverékeink is lesznek, ami szintén megkavarhatja a dolgokat.”

„Nagyon pozitív versenyünk volt, de mindig vannak dolgok, amiket lehetne jobban csinálni, és arra számítok, hogy ezen a hétvégén mindenki közelebb lesz, hiszen általában ez történik, ha egy pályán két futamot rendeznek gyors egymásutánban.”

Verstappen azt mondja, nagyon örül annak, hogy az egész csapat a fejlődésre törekszik.

„Csapatként magunkra fókuszálunk, és szeretem, hogy mindenki gőzerővel nyomja, és törekszik a fejlődésre, hiszen erről szól a Forma-1, erről szól a versengés. Számomra nagyon fontos, hogy mindenkin látom, mennyire motivált, és én is a maximumot fogom nyújtani minden egyes hétvégén, hogy elöl maradjunk.”

„Jelenleg nagyon jó csomaggal rendelkezünk, de továbbra is oda kell figyelnünk mindenre, mivel nagyon hosszú szezon vár ránk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!