Friss hírek

Verstappen nem szól bele, ki legyen a csapattársa

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője egyáltalán nem szól bele abba, hogy ki legyen a csapattársa a 2021-es F1-es szezonban – azt elárulta, természetesen olykor szóba kerül ez a téma.

Jelenleg bizonytalan Alexander Albon helye a Red Bullnál – a csapat év végén dönt arról, hogy a thai pilóta jövőre is lehetőséget kap-e a csapatnál, vagy Sergio Perez érkezhet Max Verstappen mellé. 

A holland pilóta elárulta, ő egyáltalán nem tud beleszólni ebbe a döntésbe, és ugyan néha előkerül a téma Christian Hornerrel és Helmut Markóval, túlságosan nem is szeretne belekeveredni a dologba

„Nyilván beszélnek velem, de ez bármi lehet: Forma-1 és privát dolgok is. Természetesen néha feljön a téma, de nem én hozom a döntést, ezt rájuk hagyom és nem keveredek bele. Egyszerűen meglátom majd, hogy mi történik” – mondta Verstappen. 

A 23 éves pilóta elárulta, azért sem szeretne tudni a pilótaválasztási folyamatról, mert a munkája során sem a csapattársára koncentrál, sokkal inkább saját magára

„Megtanultam, hogy mindig csak magamra figyeljek. Nincs értelme a csapattársadat figyelni. Ha elkezdesz másolni, akkor mindig lassabb leszel. Én csak magamra koncentrálok.”

A kérdésre, hiányozna-e neki Albon, ha nem lenne a csapattársa, Albon így válaszolt: Jelen pillanatban nem ez a helyzet, szóval nem is kell erről beszélnünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!