Verstappen: Nem tűnik túl jónak a helyzet - F1VILÁG.HU

Verstappen: Nem tűnik túl jónak a helyzet

HIRDETÉS
Nem ment jól a Forma-1-es Török Nagydíj nyitónapja Max Verstappen számára, a Red Bull bajnokesélyese azonban abban bízik, össze tudják szedni magukat a szombati időmérőre.
ISTANBUL, TURKEY - OCTOBER 08: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Red Bull Racing RB16B Honda during practice ahead of the F1 Grand Prix of Turkey at Intercity Istanbul Park on October 08, 2021 in Istanbul, Turkey. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Verstappen csak az 5. legjobb időt futotta péntek délután, elmondása szerint pedig sokat kísérleteztek a beállításokkal, ám rengeteg tennivalójuk lesz, így valószínűleg késő estig dolgozni fognak majd.

„Kipróbáltunk néhány dolgot az első edzéshez képest, de a nyitótréning nem is alakult valami jól” – mondta a holland pilóta a nap végén.

„Még vizsgáljuk, hogy mit is kellene tenni. Természetesen egy kicsit más a helyzet itt, mert nem áll rendelkezésünkre annyi információ. Szóval lesz dolgunk este, hogy jobbá tegyük a dolgokat, mert nem volt valami jó ez a nap.”

Arra a kérdésre, hogy mit várhatnak a szombati időmérőtől, Verstappen így felelt: „Még nem tudom. Remélhetőleg javulni fogunk, mert nem tűnünk valami jónak, de majd meglátjuk, mit tehetünk holnapra.”

Verstappen bajnoki riválisa, Lewis Hamilton 10 rajthelyes büntetést kap majd, a Red Bull pilótája viszont azt mondja, ők egyelőre nem foglalkoznak ezzel.

„Nekünk magunkra kell fókuszálnunk, és a mai nap nem ment valami jól, szóval mindannyian ezen dolgozunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!