Friss hírek

Verstappen: Nem vagyunk elég gyorsak a Mercedeshez képest

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen azt mondja, minden tőle telhetőt megtett, végül azonban nem tudott a Mercedes versenyzői előtt végezni a vasárnapi Stájer Nagydíjon.

A holland pilóta a 2. helyről rajtolt a szezon második futamán, és sokáig tartotta is ezt a pozíciót, a futam utolsó szakaszában azonban Valtteri Bottas megelőzte, így a Mercedes kettős győzelmet aratott.

Verstappen azt mondja, bár a dobogós eredménynek örül, ma ismét kiderült: sokat kell még dolgozniuk.

„Próbálkoztam, de túl lassúak vagyunk” – mondta a holland versenyző.

„Akkor is megtettem minden tőlem telhetőt, amikor Valtteri megelőzött. Próbáltam egy kicsit megnehezíteni a dolgát, bár egy körrel később egyébként is megelőzött volna… De legalább egy kicsit szórakoztató volt, mert a futam amúgy unalmas volt.”

„A dobogós eredmény még így is jó, de rengeteg még a tennivaló.”

Verstappen azt mondja, úgy az autót, mint a motort tekintve is lemaradásban vannak még a Mercedeshez képest.

„Amilyen keményen csak tudtam, nyomtam, hogy tartsam a lépést velük, de még ez sem elég” – mondta Verstappen a Mercedes teljesítménye kapcsán.

„A mögöttünk lévőkhöz képest jelentős volt az előnyünk. Egy kicsit sokkolt is. Minden tőlem telhetőt megtettem, de végül nem volt elég ez sem. Van még tennivalónk.”

„Viszont kezdetnek jó, hogy a múlt heti nullázás után most egy dobogóval vágtunk vissza. Csapatként viszont győzni akarunk, és persze a világbajnoki címért harcolni. Ahhoz, hogy a vb-címért küzdjünk, futamokat kell nyernünk.”

„Meg kell vizsgálnunk a ma látottakat. Szerintem nagyon sokat veszítünk az egyenesekben is. Keményebben kell dolgoznunk, meg kell próbálnunk csökkentenünk a lemaradásunkat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!