Friss hírek

Verstappen: Nem vagyunk elég jók a győzelemhez

A Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen azt mondja, véleménye szerint új autójuk még nem elég gyors ahhoz, hogy versenyeket nyerjen.A Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen azt mondja, véleménye szerint új autójuk még nem elég gyors ahhoz, hogy versenyeket nyerjen.

Hirdetés
 

Az osztrák istálló RB13-as versenygépe az előszezoni tesztek eredményei alapján a negyedik leggyorsabb autó volt a Ferrari, a Mercedes és a Williams mögött.

A Red Bull célja nem titkoltan az, hogy 2017-ben a Mercedesszel harcoljon, ehhez azonban még keményen kell dolgozniuk – mondja Verstappen.

„Azt még meg kell látnunk, hogy mennyire vagyunk jók” – mondta Verstappen a holland De Telegraaf című lapnak.

„Én személy szerint nem gondolom úgy, hogy jelenleg a győzelmekért harcolhatunk. A szezon során sok minden változhat, de még nem vagyunk elég jók a győzelemhez.”

Bár még nem tudja, mire lesz elég a Red Bull egykörös tempója, Verstappen azt mondja, nem számít arra, hogy a pole pozícióért harcolhat az Ausztrál Nagydíjon.

A holland reméli, a Red Bull meg tudja ismételni azt a tendenciát idén, miszerint az évad során folyamatosan javítani tud teljesítményén.

„Nehéz megmondani, hogy is állunk jelenleg. Nem gondolom azt, hogy most mi vagyunk a legjobb csapat, de még várnunk kell… Az ausztráliai időmérő után már ismerni fogjuk a nyers teljesítményünket. Nem úgy érkezünk meg az első hétvégére, hogy azt gondoljuk, a pole-ért harcolhatunk.”

„Jelenleg úgy gondolom, a Ferrari és a Mercedes is előttünk lesz, de remélhetőleg sikerül elkapnunk a ritmust, mint tavaly. Jobbak lehetünk idén, de keményen kell dolgoznunk ezért.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!