Verstappen: Nem volt esélyem Hamilton ellen - F1VILÁG.HU

Verstappen: Nem volt esélyem Hamilton ellen

HIRDETÉS
Derekasan helytállt a Stájer Nagydíjon szombati, esős időmérő edzésén a Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen, Lewis Hamilton ellen azonban végül nem volt esélye.
SPIELBERG, AUSTRIA - JULY 11: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB16 on track during qualifying for the Formula One Grand Prix of Styria at Red Bull Ring on July 11, 2020 in Spielberg, Austria. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-24KM92CM92111 // Usage for editorial use only //

A holland versenyző a 2. helyről startolhat majd a második spielbergi futamon, miután a kaotikus körülmények közepette 1,2 másodperccel alulmaradt a címvédővel szemben.

Verstappen keményen nyomta, utolsó mért körében pedig nagy tempónál meg is pördült – elmondása szerint viszont nem gondolja úgy, hogy lett volna esélye megfogni Hamiltont.

„Azt gondolom, összességében jó időmérő volt, de a Q3-ban sokkal jobban esett” – mondta a Red Bull versenyzője.

„Úgy tűnik, egy kicsit jobban küszködünk akkor, amikor igazán vizesek a körülmények. Rengeteg volt a vízátfolyás a pályán, nem volt könnyű a helyzet.”

„Viszont a második hely is jó azért – de egyszerűen nagyon trükkösek voltak a körülmények. Az utolsó köröm egy kicsit jobb volt, de kétlem, hogy végül elég lett volna ahhoz, hogy legyőzzem Lewist.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!