Verstappen nemcsak győzni akar, jól is szeretné érezni magát a Forma-1-ben - F1VILÁG.HU

Verstappen nemcsak győzni akar, jól is szeretné érezni magát a Forma-1-ben

HIRDETÉS
A következő 7 szezonban biztosan a Red Bull csapatát erősíti majd a Forma-1-ben a világbajnoki címvédő Max Verstappen, a holland pilóta ugyanis nemrég 2028 végéig meghosszabbította szerződését az osztrák istállóval. A 24 esztendős versenyző továbbra is a győzelmekért akar harcolni, ám fontos számára az is, hogy jól érezze magát a száguldó cirkuszban.
Max Verstappen signs contract extension with Oracle Red Bull Racing until 2028. // Red Bull Racing / Red Bull Content Pool // SI202203030143 // Usage for editorial use only //

Versappen tavaly Lewis Hamiltont győzte le drámai csatában, idén pedig természetesen szeretné megvédeni világbajnoki címét. A holland pilóta 2016-ban érkezett a Red Bull nagycsapatához, azóta pedig 20 győzelmet, 13 rajtelsőséget és 1 világbajnoki címet szerzett.

A holland pilóta szerződését 5 évvel hosszabbította meg a Red Bull, így 2028 végéig biztosan a Milton Keynes-i istállót erősíti majd. Verstappen azt mondja, nem is volt kérdés számára a folytatás.

„Szerintem elég egyértelmű döntés volt, mindkét fél folytatni akarta. Kezdettől fogva nagyon jól érzem magam a csapatnál, és főleg a tavalyi év után csak egy utat látok előre, ez pedig az, hogy ennél a csapatnál maradok.” – mondta a holland.

„A világbajnoki cím megnyerése után is az a célom, hogy versenyeket nyerjek és újra a világbajnoki győzelemért harcoljak. Azért is jó, mert nem kell többet ezen gondolkodnunk, tudjuk, meddig szól a szerződésünk, szóval folytathatjuk a közös munkát. És amellett, hogy megpróbálunk a győzelmekért és a világbajnoki címekért harcolni, szerintem az is fontos, hogy jól érezzük magunkat, és élvezzük a Forma-1-ben eltöltött időt.”

Arra a kérdésre, hogy mi különbözteti meg a Red Bullt más F1-es csapatoktól, a regnáló világbajnok így felelt: „Más csapatokról nehéz véleményt formálni, hiszen soha nem versenyeztem náluk, de én nagyon jól érzem magam ennél az istállónál, és nagyon élvezem az emberekkel való közös munkát minden részlegen. És mivel tavaly megnyertük a világbajnoki címet, számomra ez a legjobb csapat a mezőnyben, szóval maradni akarok.”  

Videó

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!