Verstappen: Nincs esélyünk a pole-ra - F1VILÁG.HU

Verstappen: Nincs esélyünk a pole-ra

HIRDETÉS
Max Verstappen, a Red Bull versenyzője az F1-es Monacói Nagydíj első szabadedzésén Lewis Hamilton mögött a második helyen végzett, azonban a délutáni tréningen csak 17 kört tudott megtenni.
Fotó: Red Bull Racing

A második szabadedzésen Verstappen csak a 6. helyen végzett, és mindössze 17 kört tudott a pályán tölteni – míg legfőbb riválisai ennek több mint dupláját. 

A holland pilóta elárulta, törmelék miatt megsérült az autója, ezért voltak kénytelenek jelentős időt a bokszban tölteni. Ennek ellenére nincs elkeseredve, és úgy érzi, elegendő információt szereztek ahhoz, hogy ne kelljen kapkodniuk a hétvége további részén sem. 

„A mai nap rendben volt, elégedett vagyok az autó egyensúlyával”- nyilatkozta Verstappen csütörtök délután. „A második szabadedzésen, amikor a második szett abroncsra váltott mindenki, akkor vízszivárgás volt az autón, miután valami törmelék berepült a légbeömlőbe és megsérült a hűtő.”

„Meg kellett szerelnünk, ami időbe telt, de általánosságban véve úgy tűnik, hogy minden rendben, a tempónk elég jó volt.

„Elég kört teljesítettem ahhoz, hogy magabiztos legyek az autóban, kipróbáltunk néhány beállítást mindkét edzésen, és elégedett vagyok azzal, amink van” – folytatta. „A Mercedes még mindig nagyon erős, és nem hiszem, hogy harcba szállhatunk ellenük a pole-ért, de nagy a különbség a második és harmadik hely között – a holnapi időmérőn ezeket a helyeket betölthetjük.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!