Orosz Nagydíj

Verstappen: A rajtrácslányoknak maradniuk kell!

0001
Autodromo Nazionale di Monza, Italy. Sunday 03 September 2017. World Copyright: Glenn Dunbar/LAT Images ref: Digital Image _31I3251, grid girls, Monza,

Max Verstappen és Nico Hülkenberg szerint kár lenne, ha a jövőben nem lennének hölgyek a Forma-1-es versenyek rajtrácsain.

A Forma-1 sportigazgatója, Ross Brawn árulta el nemrég a BBC-nek, a sportág tulajdonosai azt mérlegelik, vajon szükség van-e a rajtrácslányokra a királykategóriában.

„Rengetegen tisztelik a rajtrácslányokkal kapcsolatos tradíciót, de vannak, akik szerint már elég elavult dolog ez, szóval foglalkozunk ezzel is” – mondta a szakember.

Chase Carey, a Liberty Media ügyvezetője hozzátette: „Arra van szükségünk, hogy a lehető legtöbb nézőpontot összegyűjtsük, és jó döntést hozzunk a sport jövője szempontjából.”

„A rengeteg dolog közül, mellyel foglalkoznom kell, nem a rajtrácslányok foglalják el a legelőkelőbb helyet, hogy őszinte legyek. Hogy ez a dolog a múlté-e, vagy része kell, hogy legyen a jövőnek? Nem hinném, hogy az én személyes döntésem kell ehhez.”

„Lehet róla véleményem, de egy sportágban ott vannak a csapatok, a hatalmas rajongói bázis. Soha nem lesz egyetértés, de nézőpontokat kapunk.”

A sportág férfirajongói természetesen nagyon sajnálnák, ha a jövőben nem lennének F1-es grid girlök, és természetesen a versenyzők egy része is így van ezzel.

„A grid girlöknek maradniuk kell!” – mondta Max Verstappen a Bild című német lapnak.

Érdekesség, hogy Verstappen édesapja, a volt F1-es versenyző Jos Verstappen fia egyik rajtrácslányával randevúzik egy ideje: Amanda Sodre modellel még a 2016-os Brazil Nagydíjon ismerkedett meg.

A Renault versenyzője, Nico Hülkenberg hozzátette: „Kár lenne, ha elvennék az F1-es rajtrácsok ékszereit. Lesz helyettük Halo jövőre… te jó ég!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS