Friss hírek

Verstappen reagált arra, hogy Hamilton hátat fordíthat az F1-nek

A Red Bull újdonsült világbajnoka, Max Verstappen azt reméli, idei riválisa, Lewis Hamilton 2022-ben feltöltődve tér majd vissza a versenypályára.

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff csütörtökön azt mondta, csak abban bízik, az Abu Dhabi Nagydíj miatt rendkívül csalódott Hamilton nem fordít hátat a Forma-1-nek, és jövőre visszatér, hogy ismét harcba szálljon a bajnoki trófeáért.

Verstappen tegnap este a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) díjátadó gáláján vette át a világbajnoknak járó trófeát, ezt megelőzően reagált Wolff szavaira.

„Természetesen meg tudom érteni, hogy egy ilyen verseny után az ember nem túl boldog néhány napig” – mondta a holland pilóta Párizsban.

„De azt is meg kell érteni, hogy ez a versenyzés, és végső soron ilyen dolgok megtörténhetnek veled. Azt hiszem, egyszerűen csak arra kell emlékeznie, hogy mi mindent ért el már eddig, és emiatt azért kényelmesen érezheti magát, ez arra kell, hogy ösztönözze, hogy folytassa.”

Verstappen elárulta, bár napokig bizonytalan volt bajnoki címe a Mercedes fellebbezési szándéka miatt, valójában nem aggódott túlzottan.

„A verseny után két óvást is benyújtottak ellenünk, szóval egy kicsit tovább kellett várnunk. Ettől függetlenül mi ünnepeltünk, és miután tisztázták a dolgokat aznap este, volt még egy ünneplésünk, szóval lényegében duplán megünnepeltük!”

„Azóta nem sokat foglalkoztam vele. Természetesen ma [csütörtök] reggel, amikor hallottam a hírt, örültem neki, de számítottam is rá.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!