Friss hírek

Verstappen Hamiltonnak: Olyan ideges vagyok, hogy aludni sem bírok!

Reagált Lewis Hamilton szavaira az Orosz Nagydíj csütörtöki médianapján Max Verstappen. A holland versenyző azt mondja, a címvédő nyilatkozata is csak azt mutatja, egyáltalán nem ismeri őt.

Hamilton újságíróknak nyilatkozva mondta azt Szocsiban, Verstappenre kétségkívül nagy nyomás nehezedik, hiszen nehéz kezelnie azt, hogy először harcolhat a világbajnoki címért.

A hétszeres világbajnok saját élményeiből indult ki, szerinte a tapasztalat sokat számíthat az idei küzdelmük során.

„Nyilván nem fogja beismerni, és én sem akarok ilyesmit feltételezni, de emlékszem, milyen volt, amikor először harcoltam a bajnoki címért, és határozottan fokozódott a dolog” – mondta az immáron hét világbajnoki címmel rendelkező Hamilton.

„Nehéz volt. Intenzív volt. Sok különféle érzelmen mentem keresztül, és nem mindig kezeltem a legjobban. És erre lehet is számítani. Sok a nyomás, az ember egy nagy csapatnál dolgozik. Sok az elvárás magaddal szemben is, és nagy a nyomás, mert a győzelem iránti vágy óriási. Szóval megértem ezt. De tudom, hogy mindketten érettebbé válunk ettől.”

Verstappent természetesen szembesítették Hamilton nyilatkozatával, a holland pedig nem is fogta vissza magát: szerinte ebből is látszik, hogy riválisa egyáltalán nem ismeri őt

„Igen, olyan ideges vagyok, hogy aludni sem bírok… Annyira borzasztó harcolni a bajnoki címért. Tényleg utálom! Igen” – reagált némi szarkazmussal a bajnoki éllovas, majd komolyra fordította a szót.

„Nem, azt gondolom, ha valaki tényleg ismer, tudja rólam, hogy nagyon nyugodt vagyok az ilyen dolgok miatt, és egyáltalán nem zavarnak, teljesen higgadtan kezelem.”

„A lehető legjobb érzés, amikor van egy nagyszerű autó, amellyel minden egyes hétvégén a győzelemért harcolhatok. Nem számít, hogy vezetem-e a bajnokságot, vagy sem, az efféle nyilatkozatok csak azt mutatják, hogy nem igazán ismer engem, ami teljesen rendben van. Nekem sem kell tudnom, hogy ő milyen. Én csak magamra fókuszálok, és tényleg élvezem, hogy az élen harcolhatok, és remélhetőleg sokáig így lesz majd.”

Verstappen jelenleg 5 pontos előnnyel áll az élen, megelőzve Hamiltont.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!