Friss hírek

Verstappen reagált Hamilton szavaira: „Nincs mit bizonyítanom!”

Reagált Lewis Hamilton szavaira Monte-Carlóban a Red Bull holland pilótája, Max Verstappen: azt mondja, nem azért versenyez agresszíven a címvédő ellen, mert úgy érzi, bizonyítania kell.

A két pilóta a szezon eddigi négy versenyének mindegyikén összecsapott egymással, Verstappen pedig többször szokásos agresszív stílusával igyekezett legyűrni Hamiltont – parádés versenyzésük pedig mindezidáig ütközéstől mentes volt.

Lewis Hamilton a Monacói Nagydíj szerdai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, eddig jól dolgozott a tekintetben, hogy elkerülje az ütközést a hollanddal, és hozzátette, Verstappen talán úgy érzi, „sokat kell bizonyítania”.

Hirdetés
 

A holland viszont nem sokkal később azt mondta, egyáltalán nem erről van szó.

„Nem, nincs mit bizonyítanom. Ami pedig az ütközések elkerülését illeti, szerintem kétirányú a dolog. Szóval jól csináltuk, ez igaz” – mondta a holland pilóta Monte-Carlóban.

„De igen, keményen versenyzünk, és mindketten elkerültük eddig az ütközést. Szóval reméljük, hogy ez így is marad, a pályán tudunk maradni, és keményen folytathatjuk a versenyzést egymással.”

Zak Brown, a McLaren vezérigazgatója a napokban úgy fogalmazott, szerinte csak idő kérdése, hogy Verstappen és Hamilton összeütközzön egymással.

„Őszintén mondom, nem tudom, mi mást mondhatnék még ezekről a dolgokról” – reagált a holland. „Soha nem törekszünk az ütközésre, nem? Csak néhány érdekes címlap kerekedik ebből… Talán egy kicsit több néző lesz, ha azt mondják, idő kérdése… Ahelyett, hogy azt mondanák, nagyszerű versenyeink voltak eddig.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!