Verstappen rég volt ennyire elégedetlen a Red Bull F1-es autójával - F1VILÁG.HU

Verstappen rég volt ennyire elégedetlen a Red Bull F1-es autójával

Bár a második rajthelyet sikerült megszereznie a Magyar Nagydíjra, Max Verstappen egyáltalán nem volt elégedett a Red Bull hungaroringi F1-es időmérő edzésével.

Három ezredmásodpercen múlt, hogy Max Verstappen nem szerzett újabb rajtelsőséget a Forma-1-ben. A Magyar Nagydíj időmérő edzésén a kétszeres világbajnok ennyivel kapott ki Lewis Hamiltontól és a váratlanul életre kelt Mercedestől. A saját időmérőjét értékelve Verstappen elárulta, mi hiányzott a mai sikerhez.

„Nem sok minden történt. Az egész hétvége során az egyensúllyal küzdöttem, ami folyamatosan hullámzott. Ma nagyon nehéz volt magabiztosan támadnom a kanyarokat. Az első Q3-as köröm egészen jól sikerült, de aztán a másodikban megint nem éreztem jónak az autót. Próbáltam kicsit jobban megnyomni, de az autó eleje és a hátulja is hajlamos volt tapadásvesztésre. Második lettem, de egy ilyen autóval elsőnek kellene lennem.”

„Holnap sok múlik az időjáráson. Itt általában nagyon meleg van, szóval nehéz lesz. A futamra általában minden a helyére kerül, de jobb egyensúlyra számítottam ma. Nem sikerült jól eltalálnunk a beállításokat” – tette hozzá a második rajthelyről induló pilóta.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!