Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Verstappen: Remélhetőleg harcolhatok a Mercedesszel vasárnap

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője úgy gondolja, ha már nem sikerült a pole pozícióért harcolnia a Bahreini Nagydíj időmérő edzésén, akkor a 3. hely tökéletes számára.

Verstappen összességében elégedett a megszerzett 3. rajtpozícióval, hiszen így legalább a pálya tiszta oldaláról indulhat, és bízik benne, hogy a verseny további részében nem lesz problémájuk a gumikezeléssel – ez lesz ugyanis a legkritikusabb pont a futamon. 

„Elég jó volt a köröm, de hiányzott a hátsó tapadás a lassú kanyarokban – de összességében erős időmérő volt. Természetesen szerettem volna a pole-ért küzdeni, de ha ez nem lehetséges, akkor szerintem jó a 3. hely, mert így a pálya tiszta oldaláról rajtolhatok.”

„Meglátjuk, hogy holnap hogy megy majd a futamon, mert nagyon kemény a helyzet a gumikkal, szóval remélhetőleg sikerül meghoznunk a megfelelő kompromisszumokat. Választhatunk majd a gumik közül, szóval remélem, ez kedvez majd nekünk, de meglátjuk.”

Az esélyekkel kapcsolatban Verstappen egyelőre nem akart jóslatokba bocsátkozni, de bízik benne, hogy lesz esélye támadni a Mercedeseket. 

„Mindig nehéz megmondani, hogy tudunk-e harcolni a Mercedesszel, de megpróbálok olyan közel maradni, amennyire csak lehet, és remélhetőleg lesz majd lehetőségem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!