Verstappen: Remélhetőleg harcolhatok a Mercedesszel vasárnap - F1VILÁG.HU

Verstappen: Remélhetőleg harcolhatok a Mercedesszel vasárnap

HIRDETÉS
Max Verstappen, a Red Bull versenyzője úgy gondolja, ha már nem sikerült a pole pozícióért harcolnia a Bahreini Nagydíj időmérő edzésén, akkor a 3. hely tökéletes számára.
BAHRAIN, BAHRAIN - NOVEMBER 28: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB16 on track during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on November 28, 2020 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Giuseppe Cacace - Pool/Getty Images)

Verstappen összességében elégedett a megszerzett 3. rajtpozícióval, hiszen így legalább a pálya tiszta oldaláról indulhat, és bízik benne, hogy a verseny további részében nem lesz problémájuk a gumikezeléssel – ez lesz ugyanis a legkritikusabb pont a futamon. 

„Elég jó volt a köröm, de hiányzott a hátsó tapadás a lassú kanyarokban – de összességében erős időmérő volt. Természetesen szerettem volna a pole-ért küzdeni, de ha ez nem lehetséges, akkor szerintem jó a 3. hely, mert így a pálya tiszta oldaláról rajtolhatok.”

„Meglátjuk, hogy holnap hogy megy majd a futamon, mert nagyon kemény a helyzet a gumikkal, szóval remélhetőleg sikerül meghoznunk a megfelelő kompromisszumokat. Választhatunk majd a gumik közül, szóval remélem, ez kedvez majd nekünk, de meglátjuk.”

Az esélyekkel kapcsolatban Verstappen egyelőre nem akart jóslatokba bocsátkozni, de bízik benne, hogy lesz esélye támadni a Mercedeseket. 

„Mindig nehéz megmondani, hogy tudunk-e harcolni a Mercedesszel, de megpróbálok olyan közel maradni, amennyire csak lehet, és remélhetőleg lesz majd lehetőségem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!