Verstappen reméli, a pole-ért harcolhat szombaton - F1VILÁG.HU

Verstappen reméli, a pole-ért harcolhat szombaton

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

A Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen nagyon bízik abban, a Monacói Nagydíj szombati időmérő edzésén lesz esélye a rajtelsőség megszerzésére.

Az osztrák istálló pazar formában kezdte a monte-carlói versenyhétvégét csütörtökön, hiszen mindkét szabadedzést az élen zárta – igaz, a két Red Bull közül Daniel Ricciardo volt a gyorsabb a nyitónapon.

Verstappen mindazonáltal optimista, hiszen nem sokkal maradt el csapattársától, így reméli, esélye lesz a pole megszerzésére.

„A mai nap után kétségkívül ez a cél” – mondta a holland.

„Nyilvánvalóan a Ferrari és a Mercedes közelebb jönnek majd az időmérőn a motormódjaiknak köszönhetően, de biztos vagyok benne, hogy mi is javulhatunk még, szóval jól állunk.”

„Az autó már kezdettől fogva remekül működött. Nem volt sok gondunk a beállításokkal, ez pedig mindig sokat segít egy utcai pályán. Persze mindig igyekszünk javítani, és biztos vagyok abban, hogy találunk még valamit – de jó kezdés volt ez.”

„Ha az embernek jó autója van, kényelmesen érzi magát, és összeáll a kör. Eddig minden pozitívan alakult, remélhetőleg ugyanez lesz a helyzet szombaton is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!