Friss hírek

Verstappen retteg, hogy elkapja a koronavírust

A Red Bull motorsport-tanácsadója, Helmut Marko elárulta, versenyzőjük, Max Verstappen nagyon fél attól, hogy elkapja a koronavírust.

A járvány miatt a Forma-1 mezőnye is kényszerpihenőjét tölti, ami persze nem jelenti azt, hogy nem készülnek továbbra is gőzerővel az új idényre: a pilóták otthonaikban tovább folytatják a tréningeket, emellett pedig házi szimulátoraikkal igyekeznek formában tartani magukat, főleg a fiatalabbak.

Helmut Marko a Kronen Zeitungnak adott nyilatkozatában elárulta, Verstappen fél attól, hogy megfertőződik a vírussal.

„A telefonban azt mondta nekem, hogy borzasztóan fél attól, hogy ő is érintett lesz” – mondta a Red Bull tanácsadója, aki sajátos stílusában sajátos tanácsot adott a hollandnak.

„Az lenne a legjobb, ha most elkapná. 22 éves, nincs a veszélyeztetettek csoportjában, utána viszont immunis lenne a bajnoki küzdelem során!”

Azt egyelőre nem tudni, pontosan mikor rajtol a 2020-as szezon: hétfőn elhalasztották a június elejére tervezett Azerbajdzsáni Nagydíjat is, a Forma-1 vezetősége pedig arra számít, nyáron elkezdődhet a világbajnoki sorozat, mely 15-18 versenyből állhat.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!