Friss hírek

Verstappen: Sok mindenen kell még javítanunk

A 4. legjobb idővel zárta a Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíj pénteki edzésnapját a Red Bull világbajnoki éllovasa, Max Verstappen.

A holland 8 pontos előny birtokában érkezett meg a szezon utolsó előtti hétvégéjére, a pénteki szabadedzéseken azonban riválisa, Lewis Hamilton volt a leggyorsabb.

Verstappen az edzésnap végén arról beszélt, tetszik neki az új dzsiddai pálya, ami pedig a teljesítményüket illeti, van még hová fejlődniük.

„Összességében ez egy igazán király pálya, sok a gyors kanyar, élvezetes vezetni rajta” – mondta a holland.

„Küszködtünk a második edzésen azzal, hogy felmelegítsük a gumikat, amit természetesen megvizsgálunk majd. A két edzés között elvégeztünk néhány változtatást, ami nem igazán működött, de remélhetőleg sikerül megfelelő egyensúlyt találni az időmérőre.”

„Természetesen sok mindenen kell még dolgoznunk és javítanunk, szóval meglátjuk, mit tehetünk, hogy több tempót hozzunk ki az autóból. Ami az időmérőt illeti, szerintem elég nehéz lesz a forgalom miatt, de alapvetően nehéz megmondani, hogy hogyan alakul majd a szombat, mert bármi megtörténhet. De keményen fogjuk nyomni, és mindent beleadunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!