Verstappen: Sok mindent kell kielemeznünk, de nem aggódom - F1VILÁG.HU

Verstappen: Sok mindent kell kielemeznünk, de nem aggódom

HIRDETÉS
Az első szabadedzést az élen zárta a Hungaroringen Max Verstappen, a Magyar Nagydíj második gyakorlásán viszont már csak a Mercedesek mögött a 3. pozícióban zárt.
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 30: Sparks fly behind Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Red Bull Racing RB16B Honda during practice ahead of the F1 Grand Prix of Hungary at Hungaroring on July 30, 2021 in Budapest, Hungary. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

A Red Bull versenyzője motiváltan érkezett meg Magyarországra, a Brit Nagydíjon történt balesete után ugyanis szeretne újra bizonyítani.

Verstappen jó formában kezdett Mogyoródon, és bár délutánra 3 tizedes hátrányba került a Mercedesekkel szemben, magabiztosan várja a folytatást.

„Alapvetően nem volt egy könnyű napunk, volt néhány változtatás, amit elvégeztünk az első- és második edzésen, ezt pedig meg kellett vizsgálnunk, hogy lássuk, mi működik, és mi nem” – fogalmazott a holland.

„Sok mindent kielemezhetünk ma este, de nincs semmi probléma, amin felül kellene kerekedni, úgyhogy nem aggódom. A pálya nagyon forró volt ma, de úgy tűnik, jönni fog egy kis eső, ez pedig érdekessé teheti a dolgokat, én pedig várom már.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!