Friss hírek

Verstappen: Sokáig szeretnék még a Red Bullnál versenyezni!

A Red Bull világbajnok versenyzője, Max Verstappen azt mondja, sok-sok évig szeretne még az osztrák istálló színeiben versenyezni. A holland pilóta csapattársát, Sergio Perezt is méltatta.

Verstappen a múlt hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon aratott győzelmével a világbajnoki címet is elhódította, nemrég pedig a Red Bull motorsport-tanácsadója, Helmut Marko utalt rá, szeretnének szerződést hosszabbítani a fiatal pilótával.

A holland jelenlegi szerződése 2023 végéig szól, ő pedig azt mondja, esze ágában sincs más csapat után nézni.

Hirdetés
 

„Fantasztikus, hogy a tagja lehetek ennek a csapatnak” – mondta a holland versenyző. „Abu Dhabiban is elmondtam már, amikor dúltak bennem az érzelmek, hogy még 10-15 évig tudnám ezt csinálni velük.”

„Semmi okom sincs a távozásra, olyan remek a kapcsolatom itt mindenkivel, hogy tényleg itt akarok lenni még sokáig.”

Verstappen említést tett csapattársáról, Sergio Perezről is, aki az abu dhabi szezonzárón igazi csapatjátékos volt, és keményen megküzdött Lewis Hamiltonnal.

„Már a futamon is elmondtam, Checo egy igazi legenda! Amit értem tett ezen az utolsó versenyen, hogy lefaraghassam a hátrányomat, az a védekezés egyszerűen hihetetlen volt. Nélküle nem lennék világbajnok, szóval sokkal tartozom neki!”

Verstappen csütörtökön, az FIA díjátadó gáláján vette át a világbajnoknak járó elismerést. A Red Bull versenyzője elérte végső célját, az élete azonban nem változik meg gyökeresen.

„A világbajnoki cím alapvetően nem változtatja meg az életemet, még mindig ugyanaz az ember vagyok, ugyanazok a barátaim, ugyanabban a lakásban élek… Viszont elértem életem célját. Az azonban nem változik, hogy hogyan élem az életemet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!