Friss hírek

Verstappen: Számomra ez nem Forma-1

Óriási csatát követően Lewis Hamilton legyőzte Max Verstappent az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon – a Red Bull versenyzője a futamot követően hangot adott annak, hogy nem ért egyet a rá kiszabott büntetéssel.

Verstappent a Szaúd-arábiai Nagydíjon 5 másodperces büntetéssel sújtották, miután pályaelhagyás miatt előnyre tett szert. A holland emellett vissza is adta Lewis Hamiltonnak a pozíciót, így végül a 2. helyen ért célba, a két pilóta így pontegyenlőséggel érkezik majd a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjra. 

A fordulatokkal tűzdelt versenyen a nézők Verstappent szavazták meg a nap versenyzőjének, a levezető körön készült interjúban pedig a holland elmondta, egyáltalán nem ért egyet a rá kiszabott büntetéssel. 

Hirdetés
 

„Szerencsére a rajongók tisztában vannak a versenyzéssel, mert ami ma történt, az hihetetlen” – mondta Verstappen. „Én egyszerűen megpróbálok versenyezni, de ez a sport ma sokkal inkább a büntetésekről, mint a versenyzésről szól.”

Számomra ez nem Forma-1, de legalább a szurkolók élvezték” – folytatta. „Mindent beleadtam, de világos, hogy nem voltunk elég gyorsak. De örülök a második helynek.”

Verstappen a futam utáni nyilatkozatában is elmondta, a pályán mindent megpróbált beleadni, de sok mindennel nem ért egyet, ami vasárnap történt. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!