Friss hírek

Verstappen szerint „kamu” a Netflix F1-es sorozata, nem akar szerepelni benne

Bojkottálja a Netflix – Hajsza a túlélésért című sorozatának új évadát a Forma-1-es világbajnokság jelenlegi éllovasa, Max Verstappen.

A műsorgyártó az idei szezonban forgatja a széria negyedik évadát, Verstappen viszont az Associated Press hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, mivel a sorozatban rengeteg valótlanságot mutatnak be, nem kíván a továbbiakban részt venni benne.

„Bekamuztak néhány rivalizálást, amik nem is léteznek” – fogalmazott a Red Bull versenyzője. „Szóval úgy döntöttem, nem veszek részt benne, és nem adok több interjút ezután, mert így nem tudnak mit megmutatni.”

„Nem igazán vagyok a drámaiság híve, én tényeget és valós dolgokat akarok.”

Verstappen már tavaly is panaszkodott a sorozatra, akkor azt mondta: „A probléma az, hogy mindig úgy állítanak be téged, ahogy akarnak, szóval bármit is mondasz, megpróbálnak úgy beállítani, hogy eszelősnek tűnt, vagy olyannak, amilyennek a sztorijuk megkívánja.”

„Ez soha nem tetszett. Szóval én inkább adok személyes interjút olyannak, aki szeretne megismerni.”

A Hajsza a túlélését – eredeti címén Drive to Survive – negyedik évada a jövő év elején debütál majd a Netflixen, és a 2021-es F1-es idényt dolgozza fel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!