Friss hírek

Verstappen szerint őrületes lesz a hétvégi Miami Nagydíj

Először vendégeskedik Miamiban az előttünk álló hétvégén a Forma-1 mezőnye, a világbajnoki címvédő Max Verstappen pedig úgy véli, őrületes hétvége vár a száguldó cirkusz résztvevőire és rajongóira egyaránt.

A királykategória egyre jobban terjeszkedik az Egyesült Államokban, hiszen idén Austin mellett Miamiban is futamot rendeznek, jövőre pedig már Las Vegas is szerepelni fog a Forma-1-es versenynaptárban. A Red Bull versenyzője, Max Verstappen azt mondja, jó látni, hogy a száguldó cirkusz egyre népszerűbb a tengerentúlon, és abban is biztos, hogy egy kiváló eseményt rendeznek majd meg Miamiban.

„Szerintem ez a hétvége igazán őrületes lesz! Nagyon várom már, hogy Miamiban versenyezzünk, a szimulátorban már vezettem a pályán, gyakoroltunk, és amennyire csak lehetett, felkészültünk anélkül, hogy a való életben meglátogattuk volna a pályát” – mondta a világbajnoki címvédő. „Austinban imádok versenyezni, szóval jó, hogy egy újabb államba látogatunk el versenyezni idén. Izgalmas látni, hogy a Forma-1 egyre nagyobb lesz az Egyesült Államokban, az F1 és a csapatok keményen dolgoznak azon, hogy promótálják a sorozatot. Egyre több versenyünk van ott, szóval lépésről lépésre egyre népszerűbbé tesszük.”

Hirdetés
 

A holland pilóta arról is beszélt, mivel a 2022-es versenyautókkal látványosabbá váltak a küzdelmek a versenypályán, a miami versenyhelyszín is érdekes versenyzést kínál majd.

„Azt gondolom, az is segítség, hogy a mostani autókkal könnyebben tudjuk követni egymást, könnyebben tudunk előzni, és több csapat harcol a győzelmekért. Szerintem ez a legfontosabb a rajongók szempontjából. Remélem, hogy izgalmas hétvége vár ránk, Miami egy igazán jó város, és szerintem érdekes helyszín egy nagydíj megrendezésére. Szerintem nemcsak a versenyzők várják izgatottan, de a rajongók is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!