Verstappen tagadja, hogy a magángépén is szimulátort tart - F1VILÁG.HU

Verstappen tagadja, hogy a magángépén is szimulátort tart

HIRDETÉS
Max Verstappen nevetett azon a feltételezésen, hogy a hírek szerint szimulátort szereltetett a magángépébe. Szerinte egy félreértésből született a kacsa, amit számos lap átvett.
Max Verstappen and Sergio Perez seen during a photo shoot of the kit launch of Red Bull Racing in London, United Kingdom in 2023. // Red Bull Racing / Red Bull Content Pool // SI202301310390 // Usage for editorial use only //

A közelmúltban számos kül- és belföldi oldal lehozta azt a hírt, miszerint Max Verstappen olyannyira elhivatott autóversenyzővé vált, hogy még a Falcon 900EX típusú magángépébe is szimulátort építtetett. Verstappen a híresztelésre reagálva elmondta: tavaly Helmut Markónak, a Red Bull tanácsadójának azt újságolta el, hogy abban az új lakókocsijában lesz szimulátora, amivel majd az európai versenyekre utazik.

“Helmut mondta ezt, de szerintem félreértett. Tavaly beszéltem neki erről. Az európai futamokra új lakókocsit építtetek, és azt mondtam neki, hogy abban lesz új szimulátor, amivel esténként versenyezhetek. Nekem ez egyfajta hobbi, ami egyébként formában tart. Szerintem félreértette, azért mondott repülőt! Nem rakok szimulátort a repülőmbe, szerintem az kicsit bizarr lenne” – szögezte le a kétszeres világbajnok.

A téli szünet során nem ez volt az egyetlen Forma-1-es hír, ami kacsának bizonyult. A közelmúltban a Redditre került fel egy fotó, amelyen a McLaren új pilótája, Oscar Piastri volt látható a csapat egyik utcai autójának volánja mögött. A fotó az ausztráliai Melbourne-ben készült, a feltöltő pedig azt állította, hogy a fiatal pilóta mellett az a Daniel Ricciardo ül, akit tavaly Piastri kedvéért menesztett a McLaren.

A képet többek között a Daily Mail is felhasználta bizonyítékként arra vonatkozóan, hogy a két ausztrál versenyző a történtek ellenére jó kapcsolatot ápol egymással. Ám rövidesen kiderült, hogy a közös autózásuk meg sem történt. Ricciardo azt állítja, a téli szünet során nem is találkozott Piastrival.

“Fontos megjegyezni, hogy az egy mém volt. Ha jól tudom, olyasvalakivel ült egy McLarenben, aki kicsit hasonlít rám, így mindenki azt gondolta, hogy Daniel Oscart tanítgatja. De nem, az nem én voltam. Tavaly év végén beszéltünk egymással, de személyesen nem találkoztunk” – szögezte le a Red Bull harmadik számú pilótája.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!