Verstappen többet várt a 4. helynél - F1VILÁG.HU

Verstappen többet várt a 4. helynél

HIRDETÉS
Csalódottan nyilatkozott a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj időmérő edzése után Max Verstappen, a holland versenyző ugyanis abban bízott, esélye lehet az első rajthelyek megszerzésére.
SINGAPORE, SINGAPORE - SEPTEMBER 21: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during final practice for the F1 Grand Prix of Singapore at Marina Bay Street Circuit on September 21, 2019 in Singapore. (Photo by Lars Baron/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-21MYJCBXH1W11 // Usage for editorial use only //

A Red Bull versenyzője csak a 4. helyről rajtolhat az utcai pályán, miután mindkét Ferrari, illetve Lewis Hamilton is előtte végzett.

Verstappen hátránya 6 tizedmásodperc volt a pole-t megszerző Charles Leclerckel szemben, az ifjú pilóta pedig a kvalifikáció után nem rejtette véka alá csalódottságát.

„A hétvége előtt azt reméltük, hogy sikerül a második sornál előrébb végeznünk, de ahogy pályára gurultunk, gyorsan rá kellett jönnünk, hogy a Ferrari és a Mercedes nagyon gyors” – mondta a holland versenyző.

„Pénteken láthattuk, hogy fejlődünk még, de ők sajnos nagyobbat léptek előre, mint mi, és egyszerűen nem volt meg a tempónk ahhoz, hogy a pole-ért harcoljunk.”

„Az egyensúlyt tekintve az autó teljesen rendben volt, de nem volt elég tapadás, aminek okait meg kell vizsgálnunk. Nem számítottam arra, hogy a Ferrari lesz a pole-ban, de nagyon jó munkát végeztek, nekünk pedig keményen kell dolgoznunk.”

„Az első rajtsorért akartunk harcolni, ezért a negyedik hely egy ilyen pályán kiábrándító, hiszen abban bíztunk, hogy gyorsabbak leszünk. De ez volt a maximum, és legalább az egyik Mercedes előtt vagyunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!