Verstappen tudja, tökéletes hétvégére lesz szüksége a bajnoki címhez - F1VILÁG.HU

Verstappen tudja, tökéletes hétvégére lesz szüksége a bajnoki címhez

A hétvégi Japán Nagydíjon újabb lehetőség kínálkozik Max Verstappen számára ahhoz, hogy bebiztosítsa második világbajnoki címét. A holland azt mondja, nem lesz egyszerű dolga, főleg azért, mert az időjárás is beleszólhat majd a szuzukai küzdelmekbe.

Ahhoz, hogy Verstappen másodszor is a legjobb legyen az F1-ben, a japán hétvége után 112 pontos előnnyel kell, hogy rendelkezzen. Egy győzelemmel tehát nagy lépést tehet az újabb bajnoki diadal felé, de persze ő maga is jól tudja, nincs garancia a sikeres szereplésre. Ő persze csapatához hasonlóan mindent belead majd, a szuzukai hétvége ráadásul igencsak különleges helyszín számára, hiszen annak idején, 2014-ben itt vett részt először hivatalos F1-es versenyhétvégén, amikor a nyitóedzésen a Toro Rosso autójával körözhetett.

„Hosszú idő után végre visszatérünk Japánba, alig várom már, hogy újra Szuzukában versenyezzünk” – mondta a világbajnoki címvédő. „Imádok Japánban lenni, sok szép emléket őrzök onnan, az ételek nagyszerűek, a rajongók pedig nagyon különlegesek, mindig kedvesek és udvariasak.”

 

„Egy újabb esély, hogy bebiztosítsuk az egyéni világbajnoki címet – ehhez tökéletes hétvégére lesz szükségünk, de összejöhet. Mindent beleadunk majd. A pálya nagyon old-school, sok gyors kanyar található rajta, és szépen kell építkezni az edzések során.”

„Meglátjuk, hogy az időjárás mit tartogat, mivel úgy hallom, hogy jöhet az eső, ami megfűszerezheti egy kicsit a dolgokat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen tudja, tökéletes hétvégére lesz szüksége a bajnoki címhez
Marko: Győzködnöm kellett Hornert, hogy ne szerződjön a Ferrarihoz
A Red Bull nem aggódik a Mercedes felerősödése miatt: „Így is 23 másodperces hátrányban voltak”
A Ferrari továbbra sem érti, miért ilyen következetlen versenyautója
Wolff: Kellett a szezon eleji sokk, hogy merjünk változtatni!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!