Verstappen úgy érzi, ha nincs Leclerc balesete, a pole-ban lenne - F1VILÁG.HU

Verstappen úgy érzi, ha nincs Leclerc balesete, a pole-ban lenne

HIRDETÉS
Kissé csalódottan nyilatkozott a Forma-1-es Monacói Nagydíj időmérő edzése után Max Verstappen, a holland pilóta ugyanis biztos benne, megszerezhette volna a rajtelsőséget, ha Charles Leclerc nem töri össze versenyautóját.
MONTE-CARLO, MONACO - MAY 22: Second placed qualifier Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing arrives in parc ferme during qualifying prior to the F1 Grand Prix of Monaco at Circuit de Monaco on May 22, 2021 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Sebastien Nogier - Pool/Getty Images)

A Red Bull versenyzője a 2. helyről rajtolhat majd a monte-carlói versenyen, miután az időmérőn 2 tizeddel alulmaradt a rajtelsőséget szerző Leclerc-rel szemben.

Verstappen azonban második nekifutásra nem tudott mért kört teljesíteni, mert a monacói balesete miatt piros zászlókkal leintették az időmérőt.

„Nyilván balszerencsés volt a piros zászló, mert nagyon kényelmesen éreztem magam, építettem fel az időmérőt” – mondta a holland. „Szerintem az első körben senki sem tudott jó köridőt összerakni, és így is volt kitalálva, hogy két kört teszünk, és aztán a harmadik kör a leggyorsabb.”

„Jól ment a dolog, de a piros zászlók miatt elszállt az esélyünk a pole-ra. De majd meglátjuk. Azt gondolom, nagyon jó hétvégénk volt eddig. Szépen összekaptuk magunkat csütörtök óta, szóval nem olyan rossz ez.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!