Verstappen úgy érzi, jó hétvége vár a Red Bullra Ausztriában - F1VILÁG.HU

Verstappen úgy érzi, jó hétvége vár a Red Bullra Ausztriában

HIRDETÉS
Szeretne visszavágni a kiábrándító Brit Nagydíj után a Red Bull hazai versenyén, Spielbergben Max Verstappen. A holland pilóta szerint jó hétvége várhat csapatársa Ausztriában.
NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 01: Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing prepares to drive in the garage during practice ahead of the F1 Grand Prix of Great Britain at Silverstone on July 01, 2022 in Northampton, England. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Nincs megállás a Forma-1 számára, hiszen ezen a hétvégén már a stájer hegyek között vendégeskedik a száguldó cirkusz mezőnye. A Red Bull csapatai hazai pályán szállhat ismét harcba a győzelemért, Max Verstappen pedig természetesen alig várja már, hogy újra autóba üljön, hiszen a Brit Nagydíj nem a tervei szerint alakult: a futam során megsérült versenyautója, és csak a 7. pozícióban ért célba.

A Red Bull vb-címvédője izgatottan tér vissza Ausztriába, ahol eddig négy F1-es győzelmet szerzett.

„Sok jó emlékem van az ausztriai versenyzésről, szóval izgatottan térek vissza” – mondta a világbajnoki címvédő. „Ez tényleg egy érdekes pálya, nincs sok kanyar, de nagyon élvezetes vezetni rajta. A légkör mindig nagyszerű, imádom látni a rajongókat a lelátókon, és szerintem az emberek úgy általában élvezik az itteni hétvégét.”

Verstappen úgy érzi, hazai környezetben jó hétvége várhat a Red Bullra.

„A silverstone-i egy kemény verseny volt, de előre tekintünk, és remélhetőleg jó hétvégénk lehet itt, és képesek leszünk maximalizálni a pontok számára a sprintfutamos formátum során, hazai pályánkon. Arra számítok, hogy ez egy jó hétvége lesz a csapatunk számára.”

A holland versenyző egy különleges fényezésű sisakkal készül a Red Bull hazai hétvégéjére, amit ide kattintva nézhetsz meg.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!