Verstappen úgy érzi, nincs oka a panaszra

Igencsak elégedett az időmérő edzésen megszerzett 7. rajthellyel a Red Bull Racing ifjú versenyzője, Max Verstappen.


Igencsak elégedett az időmérő edzésen megszerzett 7. rajthellyel a Red Bull Racing ifjú versenyzője, Max Verstappen.

A 18 esztendős versenyző csapattársa, Daniel Ricciardo mögött végzett az Olasz Nagydíj kvalifikációján, elmondása szerint azonban nincs oka panaszra, a monzai versenypálya ugyanis a Renault erőforrásai révén komoly kihívást jelent a Red Bull csapatának.

„Ami azt illeti, nagyon elégedett vagyok a mai időmérővel” – mondta a holland tehetség. „Azt gondoltam, sokkal hátrébb leszünk, de valójában elég szoros volt.”

„Az időmérő vége felé elveszítettük a rádiókapcsolatot, szóval nem tudtam, hogy is állok, és amikor visszatértem a bokszba és láttam, hogy 7. vagyok, azt mondtam magamban, hogy nem is olyan rossz.”

„3 századra voltunk az 5. helytől, szóval szerintem nem panaszkodhatunk, főleg, hogy kompromisszumokat kellett kötnünk a leszorítóerő-szinteket tekintve.”

Verstappen kifejtette, reméli, a vasárnapi verseny valamivel jobban alakul számukra.

„Nem tudhatjuk, mi lesz holnap, általában erősebbek vagyunk a versenyeken, mint az időmérőkön, úgyhogy reméljük, jó futamunk lesz. Az ember nyilván mindig előrébb akar végezni, de reálisan kell látnunk az esélyeinket – márpedig ez a pálya nagy kihívást jelent számunkra.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS