Verstappen: Úgy tűnt, hogy elvettem a gázt?! - F1VILÁG.HU

Verstappen: Úgy tűnt, hogy elvettem a gázt?!

HIRDETÉS
Max Verstappen, a Red Bull versenyzője megszerezte a pole pozíciót a Mexikói Nagydíjon, azonban elképzelhető, hogy büntetés vár rá az időmérőt követően.
SOCHI, RUSSIA - SEPTEMBER 26: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks to the media in the Paddock during previews ahead of the F1 Grand Prix of Russia at Sochi Autodrom on September 26, 2019 in Sochi, Russia. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-21PKKQQB52111 // Usage for editorial use only //

Valtteri Bottas az időmérő végén, az utolsó kanyarban ütközött a falnak, így Charles Leclerc kivételével az élmezőny már a baleset után fejezte be gyorskörét. Legtöbben elvették a gázt, azonban Verstappen javított köridején. 

A holland versenyző így pályacsúccsal szerezte meg a pole-t, azonban elképzelhető, hogy a versenybírák vizsgálni fogják az esetet, így elveszítheti pozícióját. 

Verstappent az időmérő után természetesen megkérdezték arról, hogy lassított-e akkor, amikor látta a sárga zászlós jelzést Bottas ütközése miatt

„Tisztában voltam vele, hogy Valtteri ütközött” – mondta a Red Bull-pilóta. 

A kérdésre, ezt követően elvette-e a gázt, Verstappen így válaszolt: „Nem úgy tűnt, vagy igen? Nem.” 

„Úgy gondolom, tudjuk, hogy mit csinálunk, különben nem vezetnénk F1-es autókat. Ez az időmérő, a pole-ért megyünk, de ha törölni akarják a köridőmet, akkor töröljék” – nyilatkozta Verstappen. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!