Friss hírek

Verstappen: Valami nem működik…

Kiábrándítóan szerepelt a Red Bull Forma-1-es csapata a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén. Max Verstappen csak a 7. helyről rajtolhat, a holland pedig érthető módon csalódott az eredmény miatt.

Az már pénteken látszott, a Red Bullnak a Hungaroringen sem lesz sima hétvégéje, hiába számított ugyanis arra a csapat, hogy az RB16-os jobban működik majd a kanyargós mogyoródi pályán, ismét problémák merültek fel az egyensúllyal és a tapadással.

A helyzet az időmérőn sem javult, pedig a Red Bull még a „kijárási tilalmat” is megszegte, hogy javítson a beállításokon szombatra.

Verstappen végül csak a 7. legjobb időt érte el az időmérőn, és érthető módon nagyon csalódott.

„Az ember nem ilyen eredményre vágyik” – mondta csalódottan a Red Bull ifjú reménysége.

„Nem tudom, mi folyik itt, de valami nem működik. Az autó tavaly nagyon jó volt itt, de idén egyszerűen nincs meg az egyensúly és a tapadás. Rengeteg mindent kipróbáltunk, de semmi sem segített. Kiábrándító időmérő volt, amit nehéz lesz elfogadni.”

A holland azt mondja, természetesen mindent megtesz azért, hogy javítson vasárnap, ám nem lesz egyszerű dolga.

„Szoros a mezőny, úgyhogy majd meglátjuk. Nem a legjobb gumikkal kezdjük a versenyt, de ez van. Mindent beleadok majd, és aztán meglátjuk, hogyan végzünk. De ezen a pályán előzni is nehéz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!