Verstappen Vettelről: A Red Bullnak nincs oka lecserélni Albont - F1VILÁG.HU

Verstappen Vettelről: A Red Bullnak nincs oka lecserélni Albont

HIRDETÉS
A Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen nem lát okot arra, hogy csapata Sebastian Vettelre cserélje Alexander Albont.
SPIELBERG, AUSTRIA - JULY 04: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks to fans on the Virtual Fan Walk before final practice for the Formula One Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on July 04, 2020 in Spielberg, Austria. (Photo by Getty Images/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-24HBQKDPN2111 // Usage for editorial use only //

Vettel az idei szezon végén távozik a Ferraritól, miután nem hosszabbítják meg lejáró szerződését. A kérdés, a német hol folytatja jövőre, és marad-e egyáltalán a Forma-1-ben.

A négyszeres világbajnok az Osztrák Nagydíj utáni hétfőn a Red Bull saját tévécsatornája, a Servus TV vendége fel Christian Horner és Max Verstappen társaságában.

A műsorban Horner elmondta, az időzítés nem megfelelő Vettel szempontjából, így nem térhet vissza egykori sikercsapatához, bár Max Verstappen azt mondta, szerinte jól együtt tudna dolgozni a némettel.

A holland tehetség viszont tegnap már úgy nyilatkozott, szerinte a Red Bullnak nem kellene lecserélnie Albont, aki remek teljesítményt nyújt.

„Csak próbáltam udvarias és kedves lenni azzal, hogy azt mondtam, el tudnám képzelni” – mondta Verstappen a Stájer Nagydíj csütörtöki médianapján a hétfői tévészereplés kapcsán.

„De azt gondolom, a csapat jelenleg mindkettőnkkel nagyon elégedett, és én is elégedett vagyok Alexszel, mint csapattársammal. Mindenekelőtt egy remek srác a csapatnál, ami mindenkinek jó.”

„Jó a beállításokban, így mindketten remek visszajelzéseket tudunk adni a csapatnak. Emellett pedig gyors is. Kétlem, hogy van ok a cserére, és szerintem ezzel Christian és Helmut is egyetért. És nem is nekem kell döntenem ezekről a dolgokról.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!