Friss hírek

Verstappen visszaszólt Rosbergnek: „Már versenyzőként sem volt hiteles!”

Visszavágott a korábbi Forma-1-es versenyzőnek, Nico Rosbergnek Max Verstappen. A holland szerint a 2016-os év világbajnoka „az új Jacques Villeneuve”.

Rosberg még a Belga Nagydíj után mondott véleményt Verstappen spái teljesítményéről: a német azt találta mondani, a holland „régi önmagát” hozta a versenyen, és „nagyon agresszív” volt, ennek köszönhette elsőkörös kiesését.

Az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában aztán Verstappent szembesítették is a korábbi világbajnok véleményével.

„Nem nagyon érdekel, miket beszél a podcastjében” – mondta a Red Bull versenyzője.

„Szerintem lassan ő lesz az új Jacques Villeneuve – aki igazából mostanában már kevésbé rossz! Nico az új. Szerintem csak nézőket, hallgatókat akar toborozni.”

Rosberg egyébként még a szezon korábbi szakaszában „nárcisztikusnak” nevezte Verstappent, aki „egy kicsit extrémnek” tartotta ezt a véleményt. A holland szerint korábbi versenytársa nem túl hiteles szakértőként, sőt…

„Nárcisztikusnak hívott korábban, ezt egy kicsit extrémnek gondolom. Nico soha nem volt hiteles, még versenyzőként sem! Ez az ő problémája. Nem kíváncsi rá senki, és nem kap munkát.”

„Nem tudom, mit akar. Több nézőt? Pénzt? Maradhatott volna a vezetésnél, akkor még többet kereshetne!”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!