Friss hírek

Verstappen visszavágásra készül hétvégén

Visszavágna a hétvégi Szaúd-arábiai Nagydíjon a Red Bull regnáló világbajnoka, Max Verstappen, aki ugyanakkor elismerte, az egész csapat rendkívül csalódott a Bahreinben történtek miatt.

Hiába volt jó az osztrák istálló tempója a szezonnyitón, végül pont nélkül voltak kénytelenek távozni Bahreinből, autóik ugyanis a verseny utolsó köreiben műszaki probléma miatt megálltak. A csapatnál bíznak abban, a második versenyhétvégére megoldják a technikai gondokat, és Verstappen is meg van győződve arról, megerősödve gurulnak pályára Szaúd-Arábiában.

„Nehéz volt lenyelnünk a múlt hétvégén történteket, de csapatként nyerünk és veszítünk, és ezen a héten megerősödve térünk vissza” – mondta a világbajnoki címvédő. „Jó csomaggal rendelkezünk, és versenyképesek voltunk Bahreinben, szóval vannak pozitívumai a hétvégének, ráadásul hosszú szezon vár ránk, ez még csak az első verseny volt.”

A Forma-1 mezőnye tavaly év végén versenyzett először Szaúd-Arábiában, az új generációs autókkal azonban ismét meg kell ismerkedniük a versenypályával.

„Ami a szaúd-arábiai hétvégég illeti, a pálya még nagyon új számunkra, tavaly a páratartalom kihívást jelentett, és történt néhány változtatás az első szektorban, szóval kíváncsi vagyok, ezúttal hogyan alakul.”

„Nagyon gyors a pálya a tempós egyenesek miatt, és idén az autók valamivel nehezebbek, szóval érdekes lesz látni, hogyan teljesítenek majd. Nagyon várom már, élvezetes lesz!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!