Verstappen visszavágásra készül hétvégén - F1VILÁG.HU

Verstappen visszavágásra készül hétvégén

HIRDETÉS
Visszavágna a hétvégi Szaúd-arábiai Nagydíjon a Red Bull regnáló világbajnoka, Max Verstappen, aki ugyanakkor elismerte, az egész csapat rendkívül csalódott a Bahreinben történtek miatt.
BAHRAIN, BAHRAIN - MARCH 19: Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing prepares to drive in the garage during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on March 19, 2022 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Hiába volt jó az osztrák istálló tempója a szezonnyitón, végül pont nélkül voltak kénytelenek távozni Bahreinből, autóik ugyanis a verseny utolsó köreiben műszaki probléma miatt megálltak. A csapatnál bíznak abban, a második versenyhétvégére megoldják a technikai gondokat, és Verstappen is meg van győződve arról, megerősödve gurulnak pályára Szaúd-Arábiában.

„Nehéz volt lenyelnünk a múlt hétvégén történteket, de csapatként nyerünk és veszítünk, és ezen a héten megerősödve térünk vissza” – mondta a világbajnoki címvédő. „Jó csomaggal rendelkezünk, és versenyképesek voltunk Bahreinben, szóval vannak pozitívumai a hétvégének, ráadásul hosszú szezon vár ránk, ez még csak az első verseny volt.”

A Forma-1 mezőnye tavaly év végén versenyzett először Szaúd-Arábiában, az új generációs autókkal azonban ismét meg kell ismerkedniük a versenypályával.

„Ami a szaúd-arábiai hétvégég illeti, a pálya még nagyon új számunkra, tavaly a páratartalom kihívást jelentett, és történt néhány változtatás az első szektorban, szóval kíváncsi vagyok, ezúttal hogyan alakul.”

„Nagyon gyors a pálya a tempós egyenesek miatt, és idén az autók valamivel nehezebbek, szóval érdekes lesz látni, hogyan teljesítenek majd. Nagyon várom már, élvezetes lesz!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!