Friss hírek

Verstappennek alaposan megváltozott a véleménye Hamiltonról és a Mercedesről

Az első világbajnoki címére pályázó Max Verstappen azt mondja, az idei küzdelmek során alaposan megváltozott a véleménye Lewis Hamiltonról és a Mercedes Forma-1-es csapatáról.

A holland pilóta és Hamilton elképesztő csatát vív az idei bajnoki címért, a szezon utolsó, abu dhabi versenyére pedig azonos pontszámmal érkeztek meg.

Az Abu Dhabi Nagydíj csütörtöki médianapján Verstappen arról beszélt, frusztrálónak tartja, hogy vele nem úgy bánnak a sportfelügyelők, ahogy a mezőny többi tagjával, és nem ért egyet a múlt hétvégi, dzsiddai versenyen rá kiosztott büntetésekkel sem.

Hirdetés
 

Verstappen idén több alkalommal is fogalmazott úgy, a Mercedes tagjai 2021-ben többször is megmutatták, „milyenek is valójában”, csütörtökön pedig úgy fogalmazott, véleménye idén alaposan megváltozott Hamiltonról és a Mercedesről.

„Igen. Nagyon is. És nem pozitív irányba” – mondta a fiatal pilóta, aki ezzel együtt azt mondja, gratulálni fog Hamiltonnak az újabb bajnoki címhez, ha „minden fair módon megy majd” az előttünk álló hétvégén, és a brit kerül ki győztesen párharcukból.

A Forma-1 korábbi teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone nemrég úgy fogalmazott, számára egyértelmű, hogy Verstappent idén jelentős mértékben zaklatja a Mercedes.

„Nos, egyértelműen érzi, hogy valami nem oké” – mondta a Red Bull versenyzője az üzletember véleményére reagálva.

„Zaklatást nem tapasztalok, de azt gondolom, ami zajlik, az természetesen nem korrekt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!