Verstappennek épp a vérnyomását mérték, amikor Hamilton hibázott Bakuban - F1VILÁG.HU

Verstappennek épp a vérnyomását mérték, amikor Hamilton hibázott Bakuban

HIRDETÉS
Max Verstappen épp a bakui pálya orvosi központjában feküdt, amikor értesítették őt arról, hogy bajnoki riválisa, Lewis Hamilton hozzá hasonlóan nem szerez pontot az Azeri Nagydíjon.
BAKU, AZERBAIJAN - JUNE 03: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks in the Drivers Press Conference during previews ahead of the F1 Grand Prix of Azerbaijan at Baku City Circuit on June 03, 2021 in Baku, Azerbaijan. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

A Red Bull versenyzőke sokáig magabiztosan vezette a versenyt, ám 5 körrel a leintés előtt autójának bal hátsó kereke nemes egyszerűséggel szétrobbant.

Verstappen autója nagy tempóval a betonfalnak csapódott és teljesen összetört, a holland pilóta viszont sértetlenül szállt ki az autóból – de persze a pálya orvosi központjába szállították elővigyázatosságból.

Épp itt feküdt, amikor Hamilton a verseny újraindítása után elveszítette uralmát autója felett, és a mezőny végére csúszott vissza.

Amikor a hollandot arról kérdezték, mikor értesült Hamilton hibájáról, így felelt: „Amikor feküdtem azon a bizonyos ágyon. Épp a vérnyomásomat mérték, és hirtelen elkezdett folyamatosan rezegni a telefonom, szóval arra gondoltam, ’mi folyik itt?’.”

„Persze hallottam az autókat, és miután elengedtek, akkor láttam a telefonomon, hogy Lewisnak gondja volt az 1-es kanyarban. De a vérnyomásom még az üzenetek után is teljesen rendben volt!”

Verstappen előnye jelenleg 4 pont az összetettben a hétszeres világbajnokkal szemben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappennek épp a vérnyomását mérték, amikor Hamilton hibázott Bakuban
Perez majdnem kiesett a Q1-ben, mielőtt második rajthelyet szerzett
Sainz miatt megóvja az időmérő eredményét az Aston Martin!
Verstappen: Az időmérőre sikerült még jobbá tennünk az autót
Sainz megoldotta, hogy ne érje túl nagy ütés a Ferrarit
Hamilton hibázott, esőben bízik a versenyen

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!