Friss hírek

Verstappent kiengedték a kórházból

Még vasárnap este kiengedték a kórházból a Brit Nagydíjon hatalmas balesetet szenvedő Max Verstappent.

A Red Bull ifjú pilótája a pole pozícióból vághatott neki a silverstone-i versenynek, a pálya Copse nevű kanyarjában azonban összeütközött az őt előzni szándékozó Lewis Hamiltonnal.

A holland nagy sebességgel a gumifalnak ütközött, a becsapódás során 51G-s erőhatások érték, így azonnal a pálya orvosi központjába vitték.

Hirdetés
 

Verstappent aztán további kivizsgálásra helikopterrel a közeli kórházba szállították. A Red Bull késő este adott ki közleményt, melyben arról adott tájékoztatást, a fiatal pilótát kiengedték az intézményből.

„A pálya orvosai által elvégzett vizsgálatok után Maxot helikopterrel a Coventry Kórházba szállították további vizsgálatokra és megfigyelésre” – áll a kommünikében.

„Örömmel jelentjük, hogy Maxot 22 órakor kiengedték a kórházból az orvosi vizsgálatok után, komoly sérülések nélkül. Max és a csapat szeretne köszönetet mondani a sportbíróknak és az orvosi csapatnak gondoskodásukért úgy Silverstone-ban, mint a Coventry Kórházban.”

Christian Horner a verseny után úgy nyilatkozott, Verstappen karcolásokkal és horzsolásokkal megúszta a félelmetes bukást.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!