Friss hírek

Verstappent kihozták a sodrából az időmérő után, elege lett a „kib*szott kérdésekből”

Alaposan kihozták a sodrából a Red Bull világbajnoki éllovasát, Max Verstappent a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati sajtótájékoztatóján, ahol a holland versenyzőt és Lewis Hamiltont a két héttel ezelőtti balesettel kapcsolatban kérdezték – ismételten.

Verstappen a 3. legjobb időt futotta a szombati időmérőn a Hungaroringen, a pole pozíciót pedig Lewis Hamilton, a bajnoki rivális szerezte meg.

Az időmérőt követő sajtótájékoztató hivatalos mediátora, Tom Clarkson arról kérdezte kettejüket, mire számítanak vasárnap az 1-es kanyar felé menet a Silverstone-ban történtek fényében – Verstappen azonban meg sem várta, hogy befejezzék a kérdést.

„Befejezhetnénk már most ezt? Mert ez… Annyi kib*szott kérdést kaptunk már ezzel kapcsolatban, ez nevetséges” – mondta a holland. „Komolyan mondom. Komolyan, egész csütörtökön ezekre a hülye sz*rokra válaszoltunk. Szóval befejezhetnénk végre?”

„Versenyzők vagyunk, versenyezni fogunk, és természetesen keményen – de fair módon tesszük majd. Szóval hajtani fogjuk egymást.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!