Verstappent műszaki hiba hátráltatta, de nem aggódik - F1VILÁG.HU

Verstappent műszaki hiba hátráltatta, de nem aggódik

HIRDETÉS
Fotó: Pirelli

Műszaki hiba miatt nem tudott sokat körözni kedden délelőtt Max Verstappen, a holland pilóta mégis elégedetten nyugtázta a második barcelonai tesztnapot.

A Red Bull versenyzője 67 kört tett meg a katalán ringen, délelőtt azonban üzemanyagszivárgás miatt sok időt a garázsban töltött.

Verstappen azt mondja, ennek ellenére nem csalódott, hiszen a hűvös időjárás miatt a riválisok sem sokat köröztek, ráadásul pozitívak az érzései az RB14-es modellel kapcsolatban.

„Az első benyomásaim az autóval kapcsolatban pozitívak” – mondta az ifjú versenyző, aki a Pirell közepes keverékű abroncsaival érte el legjobbját, mely a 4. helyre volt elegendő.

„Természetesen még nagyon korán van, de kezdetnek nem rossz. Az igazság az, hogy szerintem nem veszítettünk túl sok területet délelőtt, mivel a pálya egyébként is elég szegényes állapotban volt. Persze nem volt ideális a dolog, de le kellett ellenőriznünk, hogy minden rendben van-e, és ez némi időbe telt.”

„Délután nagyjából elvégeztük azt, amit szerettünk volna, kipróbáltunk néhány dolgot az autón. Elég hűvös volt, ezért nehéz volt váltani a gumikkal. Ha az ember kihajt a bokszból, padlógázzal kell nyomnia, hogy megtartsa a hőmérsékletet, és aztán körről körre gyorsul – ennyire hideg volt. Eléggé megnehezítette ez a dolgokat, de összességében pozitív napunk volt.”

[su_service title=”Verstappen tesztnapja képekben” icon=”icon: camera” size=”20″]

[/su_service]

 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!