Friss hírek

Verstappent „sokkolta” a hátrány, nem vár csodát a versenyen sem

Képtelen volt tartani riválisával, Lewis Hamiltonnal a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Forma-1-es Katari Nagydíj szombati időmérőjén. A holland a versenyen sem vár csodákat.

Verstappen közel fél másodperccel maradt alul bajnoki riválisával szemben szombaton, noha azt hitte, jó kört rakott össze a kvalifikáció utolsó szakaszában.

A Red Bull versenyzője elismerte, nehezen alakult eddig a hétvége számukra.

„Eléggé hullámzó volt ez a hétvége eddig” – fogalmazott a holland versenyző. „Az időmérővel elégedett voltam, de egyszerűen nem voltunk elég gyorsak.”

„Azt hittem, jó kört raktam össze, de aztán hallottam, mekkora lett a lemaradásom, ez pedig sokkolt egy kicsit. Nagyon nehéz volt tartani velük a lépést.”

„Bizonyos szempontból örülök, hogy a 2. helyen végeztem, a hátrány ugyanis Lewishoz képest nagyon nagy. Az időmérő jobbára a küszködésről szólt számunkra az elmúlt pár hétvébén, szóval határozottan meg kell vizsgálnunk ezt.”

Verstappen tudja, nehéz verseny vár rájuk holnap, de mindent belead majd.

„Nem számítok csodára vasárnap, de egy új pályán vagyunk, és rengeteg minden történhet, soha nem adjuk fel. Nagyon gyors pályáról van szó, szóval nehéz lesz követni a másikat, és sok múlik azon is, milyen gumikon leszünk kint, és a többiek milyen gumikat használnak körülöttünk. Mindent beleadok majd, mint mindig.”

A Red Bull versenyzője jelenleg 14 pontos előnyben van Lewis Hamiltonnal szemben a tabellán.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!