Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Vettel: A második spielbergi verseny rendkívüli lehetőség a Ferrarinak

GP STYRIA F1/2020 - GIOVEDÌ 09/07/2020 credit: @Scuderia Ferrari Press Office
Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel szerint a második ausztriai verseny „rendkívüli lehetőséget” kínál arra, hogy a Ferrari letesztelje új fejlesztési csomagját.

A maranellóiak eredetileg a jövő hétvégi Magyar Nagydíjon vetették volna be újításaikat, a csapat azonban felgyorsította a fejlesztéseket, és néhány elem már a hétvégi Stájer Nagydíjon bemutatkozik.

Ez komoly lehetőséget tartogat a Ferrari számára, hiszen így a Red Bull Ringen közvetlen összehasonlításokat tudnak végezni.

„Nem tudjuk, milyen hosszú lesz a szezon. Viszont kiváló jelzés lesz számunkra ez a hétvége, hogy jó irányba haladunk-e, vagy sem. Azt gondolom, mindig lehetnek bizonyos elvárások, de a legjobb választ majd a stopperóra adja meg a pályán” – mondta Sebastian Vettel.

„Nyilván egy dolog az, amit érzünk, és egy másik a köridő, amit mérünk. Szóval izgatottan várjuk, és nyilván érdekes lesz majd látni a közvetlen összehasonlítást a múlt hétvégéhez képest.”

„Úgy gondolom, ez egy rendkívüli lehetőség, hogy ugyanazon a helyen tartják ezt a versenyt. Szóval remélem, hogy kapunk néhány választ.”

A múlt hétvégi Osztrák Nagydíj után Vettel úgy nyilatkozott, a vasárnapi versenyen rá sem ismert autójára, az ugyanis teljesen másképp viselkedett, mint a hétvége korábbi részében.

„Alaposan megvizsgáltuk a versenyteljesítményemet, ami visszaesett a hétvége korábbi részéhez képest. Találtunk is néhány dolog. Nehéz megmondani, az újítások mennyit jelentenek majd, de gondjaink voltak a fékekkel, és talán valami az autó dőlésével is.”

„Izgatottan várom, hogy pályára guruljunk, és lássam, milyen érzés vezetni az autót. Fontos lesz a péntek ebből a szempontból, de amiatt is, hogy lássuk, a fejlesztések hozzák-e azt, amit várunk tőlük.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS