Vettel: A második spielbergi verseny rendkívüli lehetőség a Ferrarinak - F1VILÁG.HU

Vettel: A második spielbergi verseny rendkívüli lehetőség a Ferrarinak

HIRDETÉS
Sebastian Vettel szerint a második ausztriai verseny „rendkívüli lehetőséget” kínál arra, hogy a Ferrari letesztelje új fejlesztési csomagját.
GP STYRIA F1/2020 -  GIOVEDÌ 09/07/2020    
credit: @Scuderia Ferrari Press Office

A maranellóiak eredetileg a jövő hétvégi Magyar Nagydíjon vetették volna be újításaikat, a csapat azonban felgyorsította a fejlesztéseket, és néhány elem már a hétvégi Stájer Nagydíjon bemutatkozik.

Ez komoly lehetőséget tartogat a Ferrari számára, hiszen így a Red Bull Ringen közvetlen összehasonlításokat tudnak végezni.

„Nem tudjuk, milyen hosszú lesz a szezon. Viszont kiváló jelzés lesz számunkra ez a hétvége, hogy jó irányba haladunk-e, vagy sem. Azt gondolom, mindig lehetnek bizonyos elvárások, de a legjobb választ majd a stopperóra adja meg a pályán” – mondta Sebastian Vettel.

„Nyilván egy dolog az, amit érzünk, és egy másik a köridő, amit mérünk. Szóval izgatottan várjuk, és nyilván érdekes lesz majd látni a közvetlen összehasonlítást a múlt hétvégéhez képest.”

„Úgy gondolom, ez egy rendkívüli lehetőség, hogy ugyanazon a helyen tartják ezt a versenyt. Szóval remélem, hogy kapunk néhány választ.”

A múlt hétvégi Osztrák Nagydíj után Vettel úgy nyilatkozott, a vasárnapi versenyen rá sem ismert autójára, az ugyanis teljesen másképp viselkedett, mint a hétvége korábbi részében.

„Alaposan megvizsgáltuk a versenyteljesítményemet, ami visszaesett a hétvége korábbi részéhez képest. Találtunk is néhány dolog. Nehéz megmondani, az újítások mennyit jelentenek majd, de gondjaink voltak a fékekkel, és talán valami az autó dőlésével is.”

„Izgatottan várom, hogy pályára guruljunk, és lássam, milyen érzés vezetni az autót. Fontos lesz a péntek ebből a szempontból, de amiatt is, hogy lássuk, a fejlesztések hozzák-e azt, amit várunk tőlük.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!