Vettel: A pole-ban talán nem leszek, de a Q3 elérhető! - F1VILÁG.HU

Vettel: A pole-ban talán nem leszek, de a Q3 elérhető!

Jó időmérőre számít Szingapúrban a Forma-1 négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel. A német pilóta utoljára versenyezhet ezen a helyszínen, így szeretne szép eredménnyel búcsúzni az utcai pályától.

Vettel igencsak kedveli a bő 5 km-es versenypályát, hiszen korábban öt alkalommal sikerült győznie itt, legutóbb 2019-ben, a Ferrari színeiben. Mivel a német versenyző a szezon végén elköszön a Forma-1-től, utoljára van lehetősége versenyezni Szingapúrban.

Vettel a 12. helyen zárta a pénteki nyitónapot, ám reméli, a mai időmérőn lesz esélye arra, hogy beverekedje magát az utolsó szakaszba, a Q3-ba.

 

„Jó volt visszatérni. Olyan pálya ez, amit nagyon élvezek, jó volt elkapni a ritmust. A szombati lesz az a nap, ami igazán számít, de élvezetes vezetni itt” – magyarázta a négyszeres világbajnok. „Kipróbáltunk bizonyos dolgokat az autóval, szóval szerintem szombaton jobb napunk lesz, ha pedig sikerül mindent jól összerakni, akkor élvezetes lesz a dolog.”

„A pole-ban talán nem leszek, mert eléggé messze vagyunk az élcsapatoktól, de ha mindent jól csinálunk, egy nagyon jó időmérőnk lehet. Ez nyilván a Q2-be, és esetleg a Q3-ba jutást jelentené, majd vasárnap a pontszerzést.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Vettel: A pole-ban talán nem leszek, de a Q3 elérhető!
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük
Lassan nekilát a saját váltó fejlesztésének az Aston Martin

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!