Vettel: A Red Bull talán saját magát fogja legyőzni - F1VILÁG.HU

Vettel: A Red Bull talán saját magát fogja legyőzni

HIRDETÉS
Sebastian Vettel Ferrari

Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője szerint az F1-es élmezőnyből a Mexikói Nagydíj hétvégéjén nekik van a legmegbízhatóbb autójuk.

Vettel a Mexikói Nagydíj időmérő edzésén a 4. rajthelyet szerezte meg a két Red Bull, valamint bajnoki riválisa, Lewis Hamilton mögött.

Az eredmény ellenére a német pilóta egyáltalán nem csalódott, és bízik benne, hogy a rajtnál tud majd pozíciót szerezni a Ferrari versenytempójának köszönhetően.

„Nem volt tiszta a gyorsköröm” – nyilatkozta Vettel az időmérőt követően. „Tudtam, hogy legalább két tizedet kell találnom, és ez nem történt meg. Nagyon szoros volt. Nem volt rossz kör, de egyszerűen nem jött össze.”

„Eléggé örülök, többé-kevésbé mindent sikerült kihoznom az autóból. Nyilvánvalóan az, hogy visszaestem a 4. helyre a 2.-ról, nem teljesen kielégítő, de meglátjuk, mit tudunk tenni holnap.”

„Az egyenesben jó a tempónk, szóval meglátjuk, mit tehetünk az első kanyarban.”

Habár a Red Bull erősnek tűnik a hétvégén, a csapat rengetegszer küzd a Renault motor problémáival – a német versenyző szerint emiatt aggódhat az osztrák istálló.

„Azt hiszem, eddig nekünk a legjobb a megbízhatóságunk. A Red Bullok nagyon gyorsak, nehéz legyőzni őket, de talán saját magukat fogják legyőzni… Hosszú a verseny, azt hiszem, a stratégia és a gumik lesznek a döntőek.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!