Friss hírek

Vettel a riporternek: Ha van ötleted, mit csináljunk, mondd el nekünk!

GP BELGIO F1/2020 -  GIOVEDÌ 27/08/2020  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője humorral próbálta kezelni a kínos kérdéseket a Ferrari teljesítményével kapcsolatban – a német szerint hiába próbálkoznak, ennél több jelenleg nincs az autóban.

Vettel és csapattársa, Charles Leclerc sem jutott tovább a Q3-ba a Belga Nagydíj időmérő edzésén, amin a német egyáltalán nem lepődött meg, hiszen tudják, hogy autójuk idén gyenge teljesítményt mutat.  

A kérdésre, mi az, ami jelenleg a legnagyobb problémát jelenti az autóban, vagy ami a legjobban hiányzik, Vettel így felelt: „Erre most nincs időnk, Kai” – mondta a német az RTL riporterének, Kai Ebelnek. „Ez kimeríti a kereteket. Következő kérdés!”

Ezt követően a riporter azt kérdezte, miért ilyen lassú a Ferrari. 

„Ez nem egy új kérdés, nem?” – válaszolta mosolyogva Vettel. „Nincsenek új elemek az autón, szóval…” – utalt a német arra, amit a csapatfőnök, Mattia Binotto is hangsúlyozott, hogy az autón jelentős változások nem történtek.

„Miért nincsenek?” – kérdezte a riporter. 

„Ez nem ilyen egyszerű. De ha van ötleted, mondd el nekünk, és hozd el magaddal!” – viccelődött a német. 

„Nem ennyire egyszerű. Tudjuk, hogy küszködünk jelenleg. Tegnap este sokáig dolgoztunk, és mondhatjátok, hogy ebből nem sok látszik, de jelen pillanatban ennél sokkal több nincs az autóban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!