Vettel: Ahogy én tudom, jövőre is itt leszek - F1VILÁG.HU

Vettel: Ahogy én tudom, jövőre is itt leszek

HIRDETÉS
A Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel leszögezte, nem akarja még befejezni Forma-1-es pályafutását, hiszen továbbra is rendkívüli módon élvezi a versenyzést ezekkel a versenygépekkel.
Fotó: Scuderia Ferrari

A német versenyző jövőjével kapcsolatos találgatások azt követően indultak meg igazán, hogy a versenybírók kanadai döntését követően Vettel úgy nyilatkozott, ez nem az a Forma-1, amibe annak idején, gyerekként beleszeretett.

Az Osztrák Nagydíj helyszínén, Spielbergben aztán a Ferrari versenyzője tiszta vizet öntött a pohárba, amikor azt mondta, valójában ezzel arra utalt, hogy gyerekként soha nem foglalkozott a sportág szabályaival, csak az érdekelte, ami a versenypályán zajlott.

Vettel kijelentette, nem gondolkodik a visszavonuláson, persze azt szeretné, ha a Forma-1 bizonyos dolgokban fejlődne.

„Ha minden egyes spekulációra válaszolnék, akkor sokkal tovább ülnék itt, mint szeretnék!” – mondta a négyszeres világbajnok a Ferrari motorhome-jában megtartott sajtótájékoztatón, csütörtökön.

„Itt vagyok. Szeretek versenyezni. Ezekkel az autókkal igazán élvezetes, mert rettentő gyorsak – soha nem voltak még ilyen gyorsak! Hogy vannak-e dolgok, amiket csinálhatnánk jobban? Úgy gondolom, igen. Hogy az én kezemben van-e a dolog? Szerencsére nem…”

„Majd meglátjuk, mit hoz a jövő. De most itt vagyok, és amennyire én tudom, jövőre is itt leszek. Nem gondolkodom a visszavonuláson.”

Az F1VILÁG.HU csapata a helyszínről számol be az Osztrák Nagydíj eseményeiről, így érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni weboldalunkat. Extra tartalmakért pedig bátran látogasd Facebook-oldalunkat, illetve természetesen az Instagramon is megtalálsz bennünket!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!