Vettel állítja, ígéretesek a Ferrari új fejlesztései - F1VILÁG.HU

Vettel állítja, ígéretesek a Ferrari új fejlesztései

HIRDETÉS

Igencsak ígéretesnek titulálta a Ferrari jövőbeli fejlesztéseit az olasz istálló négyszeres világbajnok versenyzője, Sebastian Vettel.


Igencsak ígéretesnek titulálta a Ferrari jövőbeli fejlesztéseit az olasz istálló négyszeres világbajnok versenyzője, Sebastian Vettel.

A német pilóta idén – Malajziában és Magyarországon – már két futamot nyert a maranellói gárda színeiben, reményei szerint pedig a 2015-ös szezon második felében csapata tovább erősödik majd.

„Összességében nagyon pozitív mindaz, amit eddig elértünk, de főleg az, ami a háttérben szépen lassan kezd formát ölteni – ez a pályán nyilván nem látható, és nem is kerül fel minden azonnal az autóra” – mondta Vettel a minap.

„Minden nagyon ígéretes, beleértve a folyamatban lévő projekteket is, és nagyon magabiztosan várom a folytatást.”

Vettel meg van győződve arról, tavalyhoz képest a Ferrari fejlődött a legtöbbet a Forma-1-ben.

„Az évad első fele fenomenális volt, ha megnézzük, hogy álltunk tavaly, és az autó teljesítményét illetően, illetve a morált tekintve honnan is zárkózott fel a csapat. Minden sokkal jobb most, mint korábban.”

„Úgy gondolom, a Ferrari fejlődött a legtöbbet az összes csapat közül, nem értem, miért olyan nehéz sokaknak beismerni ezt. Csapaton belül nagyon büszkék vagyunk erre, örülünk annak, amit elértünk valamennyi területen.”

„Ami az autót illeti: én nyilván nem vezettem a tavalyit, de Kimi [Räikkönen] sokkal elégedettebb vele, szóval a csapat nagyszerű munkát végzett. Ami pedig az erőforrást illeti, szintén a Ferrari fejlődött a legtöbbet.”

Hirdetés

„Szóval rengeteg a pozitívum, és abszolút normális az, hogy vannak versenyek, amikor a dolgok egyszerűen nem jönnek össze – a legfontosabb viszont az, hogy az utóbbi három-négy-öt futamon minden nagyon jónak tűnt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!