Vettel: Alonso tiszteletlen volt Hamiltonnal szemben - F1VILÁG.HU

Vettel: Alonso tiszteletlen volt Hamiltonnal szemben

HIRDETÉS
Sebastian Vettel is elmondta véleményét Fernando Alonso és Lewis Hamilton legutóbbi szócsatájával kapcsolatban. A német szerint Alonso tiszteletlen volt a sportág legeredményesebb pilótájával szemben.
portrait, Hungaroring, GP2213a, F1, GP, Hungary
Sebastian Vettel, Aston Martin, speaks to the media

Alonso a Belga Nagydíjon nevezte idiótának Hamiltont, amiért a brit pilóta egy előzési manőver közben összeütközött vele a vasárnapi futam nyitókörében. A két világbajnok azóta már tisztázta a nézeteltérést, Alonso pedig a Holland Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján ismerte el, nem gondolta komolyan azt, amit a csapatrádión mondott, és a Forma-1 legendájának tartja egykori csapattársát.

Zandvoortban mindenesetre Sebastian Vettel is elmondta véleményét: szerinte Alonso tiszteletlen volt: „Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a rádióbeszélgetések nyilvánosak, és szerintem nagyon tiszteletlen megszólalás volt ez a részéről” – idézi Vettelt a The Guardian című lap.

„Lewis egyike a legfairebb versenyzőknek a rajtrácson, és kétlem, hogy szándékában állt sportszerűtlennek lenni, vagy hibázni. Mindannyian követünk el hibákat, néha még Fernando is.”

A Holland Nagydíj programja:

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!